Arrangementen

Zeilen vanuit Amsterdam, Harlingen of Sneek, Op IJsselmeer, Waddenzee of Friese Meren

De Frisian Yacht Club biedt u compleet verzorgde zeilarrangementen aan op de Waddenzee, het IJsselmeer en het Friese merengebied. Aan u de keus om te varen met prachtige Lemsteraken, scherpe kieljachten of open boten. Alle arrangementen, worden afgewisseld met leuke (sportieve) activiteiten en bezienswaardigheden.

Meer informatie over onze zeilarrangementen kunt u hier vinden

 

Sloeptochten

Met een sloep het Friese water op. Dat is pas echt genieten!

Rondvaarten, vaararrangementen, evenementen etc. In Harlingen, op de Wadden, Friese Meren waar u wilt! We varen met twee luxe, ruime motorsloepen van het merk Maril 725.

Meer informatie over onze sloeptocht arrangementen kunt u hier vinden

 

Vergaderen

Vergaderen Harlingen en Amsterdam

De Frisian Yacht Club biedt u verschillende afwisselende vergaderarrangementen aan. Hierbij wordt bijvoorbeeld het vergaderen afgewisseld met een vaartocht en/of een excursie. Na uw vergadering of bijeenkomst gaat u per luxe sloep naar uw lunchlocatie plus een tocht door de grachten, de havens van Harlingen of langs de kust van Friesland. Het kan allemaal!

De Frisian Yacht Club verzorgt ook (vaar)arrangementen in Amsterdam en omgeving.  Vraag naar de mogelijkheden!!

Meer informatie over onze vergaderarrangementen kunt u hier vinden

 

Waddeneilanden

Ontdek de Wadden met dit unieke eilandenarrangement

Het eiland arrangement biedt u een bijzondere (zwerf) tocht over de Waddenzee, waarbij de eilanden Vlieland en Terschelling bezocht kunnen worden. U kunt kiezen voor een eendaags of een meerdaags arrangement.

Meer informatie over onze Waddeneiland arragementen kunt u hier vinden