Zeilarrangementen

Zeilen op de Waddenzee, het Friese Merengebied en het IJsselmeer

Opstaplocaties Harlingen, Grou-Sneek, Amsterdam

De Frisian Yacht Club biedt u compleet verzorgde zeilarrangementen aan op de Waddenzee, het IJsselmeer en het Friese merengebied. Aan u de keus om te varen met prachtige open sportieve zeilboten, snelle kieljachten of historische Lemsteraken.  Alle arrangementen, worden afgewisseld met leuke (sportieve) activiteiten en bezienswaardigheden. Ook vergaderingen kunnen ingepast worden.

In overleg zijn ook andere opstapplaatsen mogelijk. We bieden arrangementen ‘op maat’ aan. Van een halve dag tot  meerdaagse van vijf dagen met overnachtingen aan boord of in hotels.     

“Het ruime sop kiezen” Dit geldt zeker wanneer je in deze prachtige uitgestrekte watergebieden gaat zeilen. Van pittoreske vissersplaatsjes als Makkum en Hinderlopen tot Amsterdam of van Harlingen tot Vlieland en Terschelling. Deze wateren zijn bij uitstek geschikt om heerlijk te zeilen en dit af te wisselen met bezoekjes aan historische havenstadjes, gezellige terrasjes en kroegjes. Ook genieten van de Waddeneilanden is een absolute aanrader.

Vanuit HARLINGEN

U wordt ontvangen met koffie of thee aan boord van een van onze zeilschepen. Het schip ligt al stand-by. Maar zoals gebruikelijk krijgt u voor vertrek  nog een korte briefing over de tocht en uitgebreide instructies van de schipper(s).

Eenmaal op zee kunnen de gasten uiteraard actief meezeilen. Heerlijk om op deze wijze de elementen te trotseren met de Waddeneilanden op de achtergrond. Tijdens de zeiltocht worden gevarieerde broodjes en drankjes geserveerd. Een bezoek aan Vlieland of Terschelling is natuurlijk altijd een aanrader.

Bij terugkomst in Harlingen wordt er afgemeerd aan de steiger om vervolgens in een van de gezellige havenrestaurants aan tafel te gaan en na te genieten van de fantastische zeildag op de Waddenzee.

Wij maken graag voor u een offerte op, voor een compleet arrangement met al uw wensen. Optioneel zijn deze zeiltochten met bezoek en overnachtingen op Vlieland en/of Terschelling. Vraag gerust naar de mogelijkheden

Prijzen vanaf € 122,50 p.p.

Vanuit AMSTERDAM

U wordt ontvangen op de gewenste aanleg-locatie in of nabij het centrum van de stad. Bijvoorbeeld in IJburg, dat direct aan het IJsselmeer ligt en een uitstekende tramverbinding heeft met het centrum. Een bezoek aan “oud Amsterdam” ligt ‘voor de hand’ en is de lunch en/of het diner in deze historische omgeving altijd te combineren met onze zeil- of vaararrangementen. De schepen liggen altijd ‘standby’ en u krijgt altijd een korte briefing aan boord voor we vertrekken. Bijvoorbeeld een tocht naar Marken of Enkhuizen.
Bij de meerdaagse zakelijke-arrangementen kunnen we bedrijfsbezoeken voor u inplannen.

Ook verzorgen wij graag de ontvangst van uw buitenlandse delegatie die bijvoorbeeld via Schiphol aankomt. Wij hebben veel ervaring met meerdaagse arrangementen waarbij Maritieme thema’s centraal staan en diverse bedrijfsbezoeken zijn gepland

Ons advies voor de zeilschepen, Lemsteraken of klippers

Prijzen dagarrangement vanaf € 175,- p.p.     Meerdaagse op aanvraag
Minimum aantal:  15 personen
Maximum aantal: 40 personen

Optioneel:
Zeiltocht naar Vlieland of Terschelling. Past binnen de meerdaagse arrangementen

Al onze arrangementen worden samengesteld naar uw wensen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden!
Bovenstaande arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2018