Waddeneilanden

Ontdek de Wadden met dit unieke eilandenarrangement

Het eilandenarrangement biedt u een bijzondere (zwerf) tocht over de Waddenzee, waarbij de eilanden Vlieland en Terschelling bezocht kunnen worden. U kunt kiezen voor een eendaags of een meerdaags arrangement

Voor de overtochten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een platbodem zeilschip dat veel ruimte aan uw gezelschap biedt om niet alleen aan boord uitgebreid te lunchen maar waar u bijvoorbeeld ook mosselen kunt koken of een visje wilt bakken.  Er kan naast het zeilen gevist worden of ‘droogvallen’ op een zandplaat, zodat er over het Wad gewandeld kan worden. Lees meer

U begint uw dag bijvoorbeeld in de jachthaven aan de Zuiderhaven te Harlingen. Hier staat een welkomstdrankje klaar en krijgt u uitleg over de invulling van het door u gekozen arrangement. Vervolgens wordt het ‘ruime sop’ gekozen en koers gezet naar een van de eilanden. Eenmaal bij ’t eiland aangekomen dan kan er in de jachthaven aangelegd worden om het eiland te gaan verkennen. U kunt er ook voor kiezen om ‘voor anker te gaan’ of ‘droogvallen’ en mogelijk, om het spannend te maken, hier ook de nacht doorbrengen.

Uiteraard kunt u ook meer tijd op de eilanden doorbrengen. Naast wandelen en fietsen zijn er vele bezienswaardigheden en activiteiten. Overnachten en dineren in een eilander hotel behoort tot de vele mogelijkheden binnen onze arrangementen.

In Harlingen in een van de gezellige restaurantjes vindt de afsluiting plaats in de bar of lounge waar u samen terug kunt kijken op de fantastische dag(en) en met een voldaan gevoel naar huis terug keert.
Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om een mooi arrangement samen te stellen. Graag doen we dit in overleg met u.  Bel/mail ons gerust voor meer informatie en offerte.