Zeilarrangementen

Zeilen in het Waddengebied

Opstaplocaties Harlingen en Roptazijl

De Frisian Yacht Club biedt u compleet verzorgde zeilarrangementen langs of vanaf de Waddenkust in combinatie met Vlieland, Terschelling en Ameland. Aan u de keus om te varen met open sportieve zeilboten, kieljachten of historische Lemsteraken.  Alle arrangementen kunnen naar wens afgewisseld worden met leuke (sportieve) activiteiten en bezienswaardigheden. Ook vergaderingen kunnen ingepast worden

In overleg zijn ook andere opstapplaatsen mogelijk. We bieden arrangementen ‘op maat’ aan. Van een halve dag tot meerdaagse van vijf dagen met overnachtingen aan boord of in hotels.     

“Het ruime sop kiezen”  vanuit Harlingen of Roptazijl langs de Friese kust of richting Vlieland/Terschelling. Deze wateren zijn bij uitstek geschikt om heerlijk te zeilen en dit af te wisselen met bezoekjes aan historische havenstadjes/dorpjes met gezellige terrasjes en kroegjes.  Genieten op de Waddeneilanden zelf is een absolute aanrader.

Vanuit HARLINGEN of ROPTAZIJL

U wordt ontvangen met koffie of thee aan boord van een van onze zeilschepen. Het schepen liggen al stand-by. Maar zoals gebruikelijk krijgt u voor vertrek  nog een korte briefing over de tocht en uitgebreide instructies van de schipper(s).

Eenmaal op zee kunnen de gasten uiteraard actief meezeilen. Heerlijk om op deze wijze de elementen te trotseren met de Waddeneilanden op de achtergrond. Tijdens de zeiltocht worden gevarieerde broodjes en drankjes geserveerd. Een bezoek aan Vlieland of Terschelling is natuurlijk altijd een aanrader.

Bij terugkomst in Harlingen wordt er afgemeerd aan de steiger om vervolgens in een van de gezellige havenrestaurants aan tafel te gaan en na te genieten van de fantastische zeildag op de Waddenzee.

Wij maken graag voor u een offerte op, voor een compleet arrangement met al uw wensen. Optioneel zijn deze zeiltochten met bezoek en overnachtingen op Vlieland en/of Terschelling. Vraag gerust naar de mogelijkheden

Prijzen vanaf € 122,50 p.p.

Prijzen dag arrangement vanaf € 175,- p.p.  Meerdaagse op aanvraag
Minimum aantal:  15 personen
Maximum aantal: 40 personen

Optioneel:
Zeiltocht naar Vlieland of Terschelling. Past binnen de meerdaagse arrangementen

Al onze arrangementen worden samengesteld naar uw wensen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden!
Bovenstaande arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2023