Doelstelling 300 leden,waarvan 50 buitenlandse instellingen we hebben nu 40 lidbedrijven.

Op 14 november 2005 heeft burgemeester Chris Arlman het startsein gegeven voor de restauratie van pakhuis de ‘de Zon’. Dit was tevens het moment dat de club zich aan de buitenwereld presenteerde. Op 23 juli 2007 is dit monumentale pand in gebruik genomen

De eerste algemene ledenvergadering is op 12 november 2007 gehouden.  Eerder verkregen intentieverklaringen zijn in de aanloop naar  de Club zijn nu omgezet in officiële lidmaatschappen.

De deelnemers komen vanuit Bedrijfsleven, Overheidsinstellingen, Opleidingsinstituten en vanuit de Zeilsport.   

Club beschikt over een internationaal netwerk en heeft nauwe banden met o.a. Provincie Friesland, Gemeente Harlingen en omliggende gemeenten, diverse KvK’s, WTC ‘s,  MKB-Noord, div. ambassades, NordConnect, exportclubs etc.

Op 16 juli 2006 is er op het achterdek van zeesleepboot ‘Holland’ een samenwerking overeenkomst getekend met het NABC. (Nederlands Afrikaans Business Council)

Pakhuis ‘de Zon’ aan de Zuiderhaven

Het pakhuis is gehuisvest aan de Zuiderhaven 78 te Harlingen. Dit monumentale pand is volledig gerestaureerd en verbouwd. De werkzaamheden zijn in november 2005 gestart en in mei 2007 afgerond. Met de opening van dit clubgebouw op 23 mei 2007 heeft de club een fantastische plek gekregen in de oude binnenstad. Op aanvraag is dit pakhuis te bezichtigen.

Voor leden is dit pand vrij toegankelijk.